Montage aan gevels 13 augustus 2019

Terug naar overzicht

Vorige week hebben wij montage werkzaamheden aan de gevels bij Yield Plus uitgevoerd. In de beplating van de gevel zaten gaten en de gevel was niet waterdicht afgewerkt. Ook gingen vogels zich in de gevelisolatie nestelen. Het was daarom belangrijk om de gaten op korte termijn te dichten. Wij zijn gevraagd om middels rope access de werkplek bereikbaar te maken en de werkzaamheden uit te voeren. Aangezien de werkplek zich boven water bevindt, was dit de beste oplossing.

In totaal zaten er 54 gaten welke we moesten dichten. Met een team van een level 3 supervisor en 2 level 2 technicians hebben wij platen gemonteerd en deze waterdicht afgewerkt met kit. Binnen één werkdag hebben wij deze werkzaamheden succesvol afgerond. Middels team samenstelling en taakverdeling hebben wij voor een situatie gezorgd waarin een redding te allen tijde uitgevoerd kan worden.

Vorige maand hebben wij ook werkplekken boven water middels rope access bereikbaar gemaakt. We hebben toen een ISC A-frame gebruikt om de ballustrade zo min mogelijk te belasten.

Foto’s: Micheal Slee, IRATA level 3 supervisor.

Altijd op de hoogte

Schrijft u zich in voor onze updates

Rope Access offshore