Kernwaarden

Onze kernwaarden helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Ze zijn als het ware de leidraad waaraan wij voortdurend ons gedrag meten. Dit geldt voor onszelf alsmede voor onze partners in business en onze opdrachtgevers. Op deze manier bouwen we met elkaar aan lange termijn relaties en halen we zeker de gestelde resultaten.

Professionaliteit

Professionaliteit is binnen Bilfinger Height Specialists breder dan alleen op een professionele manier je werkzaamheden uitvoeren. Deze professionaliteit werkt ook door binnen onze organisatie en is mede de basis van ons werk.

Veiligheid

Veilig werken is een noodzakelijkheid voor het bestaansrecht van Bilfinger Height Specialists. Niet alleen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden maar ook binnen de organisatie streven we ernaar om een veilig klimaat te creëren waarbij eenieder zich veilig genoeg voelt om zich kwetsbaar op te stellen.

Samenwerken

Binnen Bilfinger Height Specialists streven we naar lange termijn relaties waarbij samenwerken van essentieel belang is. Uiteraard samenwerking tussen alle lagen in de organisatie maar ook samenwerking met onze partners in business en opdrachtgevers.

Ontwikkeling

Als organisatie wil Bilfinger Height Specialists zich voortdurend blijven ontwikkelen. Deze ontwikkeling begint bij de medewerkers, waarbij we investeren in de ontwikkeling van individuele competenties. Naast deze individuele competenties werken we ook voortdurend aan verbeteringen binnen de gehele organisatie