Petzl Rope Trip 2019 Benelux 19 juni 2019

Terug naar overzicht

Height Specialists nam 15 juni deel aan de Petzl RopeTrip de Benelux editie. Een rope access wedstrijd bestaande uit vier verschillende uitdagingen waar de winnaar een wild card krijgt naar de 2020 international Petzl RopeTrip.
Tijdens de eerste twee onderdelen werd de samenwerking binnen de teams op de proef gesteld. De teams moesten namelijk samenwerken door in het donker een rebus op te lossen en door elkaar zo snel mogelijk omhoog te takelen.
Vervolgens moesten alle teams buiten verzamelen voor de water bucket challenge: met een emmer vol water een parcours afleggen. De uitdaging was om zo min mogelijk water te knoeien, want degene die het meest water kon overbrengen had deze challenge gewonnen!
De speed climb ‘Ring my Bell’ was de laatste uitdaging. Het doel was om zo snel (en veilig) mogelijk naar boven te klimmen om vervolgens bovenaan de bel te laten rinkelen.

Aan het eind van de dag werden alle behaalde punten bij elkaar opgeteld en werden de winnaars bekend gemaakt. We hebben helaas niet gewonnen, maar het was een leuke uitdaging en we zijn ontzettend trots op ons team!! Bekijk de onderstaande foto’s om een beeld te krijgen van de wedstrijd.

Foto’s: Petzl Benelux & diverse aanmoedigende collega’s

Altijd op de hoogte

Schrijft u zich in voor onze updates

Rope Access offshore